پست قبلی آغاز انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون سراسری 1396 دانشگاه آزاد اسلامی پست بعدی فهرست منابع آزمون سراسری سال 1397 منتشر شد چگونه تراز خود را در آزمون آزمایشی افزايش دهیم ؟

چگونه تراز خود را در آزمون آزمایشی افزایش دهیم ؟

0 رای 0
چگونه تراز خود را در آزمون آزمایشی افزايش دهیم ؟

4

چگونه تراز خود را در آزمون آزمایشی افزایش دهیم ؟

  • چگونه ترازم را افزایش دهم ؟
  • کجای کارم می لنگه ؟
  • اشتباهات من چی بود ؟

این ها سوالاتیست که بعد از شرکت در آزمون های آزمایشی و دریافت کارنامه ذهن ما رو حسابی مشغول می کنه. بخشی از نتیجه ای که در هر آزمون کسب می کنید تحت تاثیر کارهایی ست که قبل از آزمون انجام داده اید و بخشی دیگر منوط به روز آزمون و شرایط و مدیریت آن است. در این مقاله قصد داریم در رابطه با عامل اول یعنی کارهای قبل از آزمون صحبت کنیم. فرض کنیم شما در یک آزمون آزمایشی شرکت کرده اید و کارنامه را گرفته اید و الان درصدد برنامه ریزی برای آزمون بعد هستید و میخواهید تراز خود را در آزمون آزمایشی افزایش دهید. این کارها رو انجام بدید:

 

تحلیل آزمون قبل

تحلیل آزمون فقط محاسبه درصدها نیست. تحلیل حتی مهم تر از حل سوالات نزده و غلط آزمون است. تحلیل یعنی مثلا سوالات نزده و غلط من در ادبیات قرابت معنایی است یا آرایه های ادبی؟ زبان فارسی است یا تاریخ ادبیات؟ یعنی در هر کدام از زیر موضوعات چند غلط و نزده دارم. با این کار ضعف های اساسی هر درس مشخص می شوند. همه درس ها دارای زیر موضوعاتی هستند که به خوبی آنها را می شناسید.

 

علت شناسی کنید

مثال۱: اگر معمولا سوالات لغت را غلط می زنم چه علتی دارد؟ شاید عادت دارم که در بین چند معنی ای که در آخر کتاب برای یک لغت ذکر شده فقط یکی یا دوتا را حفظ می کنم. پس اگر در آزمون از سایر معانی آن سوالی طرح شده باشد شک می کنم، گزینه اشتباه را انتخاب می کنم یا سوال را نمی زنم.

مثال۲: چندین بار در سوالات دامنه توابع مشکل پیدا کردم، چه علتی دارد؟ شاید اصول دامنه توابع را بلدم، ولی خوب نمی تونم نامعادله یا تعیین علامت بکنم.

 

علت ها را رفع کنید

حالا که علت شناسی کردید، علت ها را رفع کنید.

 

کیفیت را دریابید

اگر کلی دین و زندگی خوانده اید و درصدی که کسب کرده اید انتظارات تان را بر آورده نمی کند. اگر تمام سرفصل های زیست را خوانده اید ولی هنوز از نتیجه راضی نیستید و … کیفیت مطالعه پایین است. کیفیت را دریابید! یک قانون نانوشته می گوید مطالعه یک صفحه زیست و یک صفحه دین و زندگی به ترتیب حدود ۲۰ و ۱۰ دقیقه باید طول بکشد. اگر شما در زمان های کمتری این کارها را انجام می دهید وسواس تان را زیاد کنید.

نکته : مطالعه سطحی نتیجه عکس می دهد! وقتی سطحی مطالعه می کنید تمام مطالب را خوانده اید ولی نه در حدی که بتوانید به تست های آزمون آزمایشی جواب بدهید. سر جلسه آزمون چون متن و گزینه تست ها برایتان آشنا هستند تعصب دارید که حتمن تست را بزنید و چون سوادتان سطحی ست، معمولا غلط می زنید و نمره منفی می گیرید. پس مطالعه سطحی بدتر از مطالعه نکردن است.

 

کمیت را دریابید

اگر در آزمون وقت نمی کنید حتی تمام سوالات رو بخونید، کم تمرین کرده اید. تعداد تست هایی که قبل از آزمون برای هر درس می زنید را افزایش دهید. خلاصه اینکه : تغییر کنید. اگر قرار است همان کارهایی را بکنید که برای آزمون قبل کرده اید، انتظار پیشرفت و افزایش تراز هم انتظار بجایی نیست. پس تغییر کنید!

 

مقالات مرتبط:

0 از 5 (0)
? امتیاز شما در رابطه با این مقاله

0 دیدگاه

چگونه تراز خود را در آزمون آزمایشی افزایش دهیم ؟


هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

برای ارسال دیدگاه، وارد حساب کاربری خود شوید وارد حساب کاربردی شوید