پست قبلی زمان توزیع کارت آزمون سراسری 98 اعلام شد پست بعدی نتایج اولیه کنکور 98 چهارشنبه 16 مرداد ماه اعلام می‌شود میخونم ولی نتیجه نمی گیرم

میخونم ولی نتیجه نمی گیرم ، میخونم ولی نمیتونم تست بزنم !

1 رای 5
میخونم ولی نتیجه نمی گیرم

3

میخونم ولی نتیجه نمی گیرم ! میخونم ولی نمیتونم تست بزنم !..

معلم ها و مشاوران محترم بارها این جملات را از زبان دانش آموزان بخصوص در دروس اختصاصی می شوند. اما یک بارهم که شده بیاییم از نگاه شما دانش آموزان عزیز این موضوع را ریشه یابی کنیم.

الف- از آموزش تا تست فاصله زیاد است، خیلی زیاد

قاعدتا بعد از آموزش هر مطلب، باید کلی سوال تشریحی حل کرد تا آن مطلب اصطلاحا جا بیفتد. این سوالات تشریحی، باید کم کم سطحشان بالا برود و نکات و ریزه کاری های مطلب وارد کار بشوند. می دانیم تست ها معمولا دارای سطحی بالا هستند و گاهی هم ترکیبی از چند موضوع هستند.

بنابراین تست ها در واقع معادل با سوالات سطح بالای تشریحی هستند. پس وقتی بلافاصله بعد از آموزش به سراغ تست زنی می روید، در واقع انگار پله های یادگیری را دو تا یکی می دوید یا از روی پله های اول می پرید. پس ممکن است در این راه زمین بخورید!

ناگفته نماند که یکی از دلایل اینکه دانش آموزان عزیز این مسیر را کوتاه می کنند، کتاب های کمک آموزشی با سبک نکته و تست هستند. در این مدل کتاب ها عموما بلافاصله بعد از آموزش یک موضوع، چند تست از آن مطرح می شوند و در واقع براساس آنچه که گفته شد، پله اول و آخر کنار هم آمده اند و پله های میانی حذف شده اند.

این موضوع به این معنی نیست که این مدل کتاب ها بدرد نمی خورند، بلکه باید از آنها به شکل صحیح استفاده کرد. یعنی بعد از آموزش کامل (از جزوه یا تدریس معلم) و حل کلی سوالات تشریحی به سراغ تست رفت.

درسنامه های نکته وار این کتابها، بدرد طبقه بندی مطالب و دانسته ها و همچنین مرور آنها میخورند. توصیه می کنیم برای طی کردن صحیح پله های میانی، در دروسی که در تست زنی آنها مشکل دارید بعد از آموزش از معلم، از یک کتاب کار سوال تشریحی فراوان حل کنید و بعد بروید سراغ کتاب تست تان.

 

ب- تست های ترکیبی، به شکل نامحسوس دانش آموزان را ناامید می کنند

بگذارید یک مثال از ریاضی بزنیم. فرض کنید دانش آموزی در حال مطالعه و تست زنی موضوع تابع است و با یک تست با موضوع دامنه مواجه شود.


محصولات مرتبط: کنکوریوم انسانی


 

خب پس در واقع این تست، ترکیبی از دو موضوع دامنه و نامعادله است. حال اگر دانش آموز موضوع دامنه را یاد گرفته باشد ولی نامعادله را بلد نباشد، قطعا در حل این تست گیر می افتد و احتمالا تصور می کند که تابع را بلد نیست. در حالیکه نامعادله (یعنی پیش نیاز تابع) را بلد نیست.

پس می رسیم به کلمه پیش نیاز! وقتی در دروس اختصاصی (به ویژه ریاضی) پیش نیاز های یک مطلب را بلد نباشید، بعید است بتوانید تست های آن را راحت حل کنید. بنابراین یکی از علل مهم عدم موفقیت در تست زنی، نداشتن پیش نیاز های لازم است. بنابراین با مشورت معلم تان پیش نیازهای هر موضوع را بشناسید و مطمئن باشید که آنها را خوب یاد گرفته اید. با رعایت این موضوعات می توانید نتایج آزمون های تستی خود را دگرگون کنید.


 

حتمن بخونید :

5 از 5 (1)
? امتیاز شما در رابطه با این مقاله

10 دیدگاه

میخونم ولی نتیجه نمی گیرم ، میخونم ولی نمیتونم تست بزنم !


  1. اینجوری که خیلی طول میکشه😐

    پاسخ دهید
  2. سلام.
    احتراما عرض کنم، با نظریات دوستان مخالفم…
    اول باید ذهنمون اماده کنیم وبه این باور برسیم هیچ مساله ای نیست که قدرتش از قدرت درک و فهم انسان بیشتر باشد…
    هیچ مساله ای لاینحل نیست. فقط در ابتدا باسرعت کم حل میشه و رفته رفته وضعیت بهتر میشه….
    حل تست ریاضی بادرک قدم به قدم مفهوم و تعریفات اولیه امکانپذیرست خیلی راحتتر ازون چیزی که فکر میکنید.

    پاسخ دهید
  3. اصن نمیشه ، از قضیه پیش نیازه ک باس برگردیم پیش دبستانی ، من ک از صب تا شب جون میکنم اما بازم نمیشه ، شاید باورتون نشه ولی جواب ۱۰۰ تا تست رو دیدم ولی تا آمدم خودم تنهایی حل کنم قفل کردم ، کلا نمیشه ، اصن نمیتونم سوال حل کنم ، لامصب مخصوصا تو فیزیک و ریاضی هیچ سوالی مث هم حل نمیشه ، راه و روش سوالا عین هم نیس ، ۱۰۰۰ تا سوال بدن هر سوال با یه فرمول و یه روش حل میشه ، آخه کدوم ….اینا رو می‌تونه حل کنه ، بدبخت بیچاره شدیم رف……

    پاسخ دهید
    • حق گفتی

      پاسخ دهید
    • راست میگی داداش من بدبخت شدیم رف…

      پاسخ دهید
  4. عالی بود مطلبتون عالیییییی

    پاسخ دهید
    • ممنون خیییییلی خووووب بود

      پاسخ دهید
  5. عالی و نکته سنجی درست!

    پاسخ دهید
  6. عالی مثل همیشه:)

    پاسخ دهید
  7. سلام خوب بود

    پاسخ دهید

برای ارسال دیدگاه، وارد حساب کاربری خود شوید وارد حساب کاربردی شوید