تاوان
کتاب فروشی کوچک بروکن ویل
تختخوابت را مرتب کن
خودت را به فنا نده
شرمنده نباش دختر
انتظارش را نداشتم
لذت کمتر داشتن
101 سوالی که در دهه بیست زندگی باید از خود بپرسید
فصل بعدی زندگی ات را طراحی کن
من یک نجات یافته ام
راه آهن زیرزمینی
شب های روشن
خیابان چرینگ کراس شماره 84
دختری با هفت اسم
راهی طولانی که رفتم
انتشارات کوله پشتی
انتشارات کوله پشتی
زمان تأسیس و تاریخچه
«انتشارات کوله پشتی» در سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون در حوزه چاپ کتابهای «ادبی»، «هنری» و «تاریخی» فعالیت داشته است. کتاب های نشر کولهپشتی را میتوان از طریق سایت چی بخونم تهیه کنید. دفتر مرکزی این نشر، واقع در تهران، میدان انقلاب، ابتدای خیابان کارگر جنوبی میباشد.
توضیحاتی درباره مؤسس یا مؤسسین
«اباذر رضا نیا معلم»، مدیریت انتشارت کولهپشتی را به عهده داشته و در طی ده سال فعالیت این نشر روز به روز آن را گستردهتر و پرمخاطبتر نموده است. انتشارت کوله پشتی تاکنون بیش از سیصد و پنجاه کتاب را به چاپ رسانده است.
حوزه فعالیت انتشارات کوله پشتی
نشر کوله پشتی در حوزه «ادبیات داخلی و خارجی» و هم چنین «روانشناسی« و «سینما» و… فعالیت میکند. این نشر با تنوع در سبک کتاب هایش، مخاطبان بسیاری را به دست آورده و سلیقههای مختلفی را در بر میگیرد.
یکی از جرئت مندانه ترین فعالیتهای نشر کولهپشتی، فروش برخی کتابهایش به همراه گارانتی رسمی بوده است. کتاب های دارای گارانتی، این قابلیت را دارند که اگر مخاطب پس از تهیه آنها رضایت کافی را نداشت، بتواند کتاب را مرجوع کرده و هزینه پرداخت شده را پس بگیرد!
مهم ترین کتاب های چاپ شده نشر کوله پشتی
کتابهای «خودت باش دختر»، «باشگاه مشت زنی فمینیستی»، «تاوان»، «محل سگ بگذارید لطفاً»، «کتابی که آرزو می کنید والدینتان خوانده بودند»، «سه زن»، «صداهایی از چرنوبیل»، «تولستوی و مبل بنفش»، «خودت را به فنا نده»، «ما اینجا نیستیم تا نظاره گر باشیم»، «افکار منفی را رها کن»، «بریت ماری اینجا بود» از پرفروشترین و مهم ترین کتابهای چاپ شده در نشر کوله پشتی هستند.
دسته بندی های نشر کوله پشتی
انتشارات کوله پشتی در حوزههای متفاوت و متنوعی اقدام به چاپ کتاب کرده است. این نشر کتابهای خود را در دستهبندیهای زیر عرضه میکند: «بیوگرافی»، «ادبیات ترجمه»، «تاریخ»، «ادبیات معاصر ایران»، «نمایشنامه»، «هنر و سینما»، «عرفان»، «فلسفه»، «روانشناسی»، «مطالعات زنان»، «موفقیت و خودشناسی».