«جین وبستر» نویسنده ی معروف آمریکایی و خالق رمان «بابا لنگ دراز»، سال 1876 در خانواده ای اهل ادبیات و فرهنگ در نیویورک زاده شد. مادر او رابطه ای خویشاوندی با مارک تواین، نویسنده ی آمریکایی داشت و پدر جین نیز با مارک تواین در زمینه چاپ و نشر کتاب همکاری می کرد.
از طرفی دیگران زنان خانواده جین وبستر، زنانی فعال در عرصه ادبیات و اجتماع بودند؛ تمام این اثرات محیطی به علاوه ی استعداد ذاتی جین، از او یک نویسنده ی توانا ساخت. جین وبستر در مدرسه شبانه روزی لیدی جین گری تحصیل کرد و تجربیاتش در این مدرسه، بعدها در رمان هایش تجلی یافت.
زمانی که جین بیست و یک سال داشت، وارد کالج واسار شد و تحصیل در رشته ادبیات انگلیسی را آغاز نمود. در همین دوران رشد شخصیتش بود که فعالیت های اجتماعی از جمله کمک به کودکان و خانواده های بی بضاعت را آغاز کرد.
جین وبستر از جمله نویسندگانی بود که در عمر کوتاهش سفرهای بسیاری رفت. کشورهایی مانند انگلستان، ایتالیا، فرانسه، هند، اندونزی، چین و ژاپن از مهم ترین کشورهایی بودند که او از آن ها بازدید نمود. در سال 1916 زمانی که جین چهل سال داشت بعد زایمان دخترش به علت بیماری از دنیا رفت.
داستان جودی ابوت و بابا لنگ دراز، داستانی ست که تقریبا همه ی افراد یا آن را خوانده اند، یا اینیمیشن اش را دیده اند؛ در غیر این صورت حتما نامی از آن به گوششان خورده. رمان بابالنگ دراز مشهورترین اثر جین وبستر است که پس از گذشت ده ها سال هنوز محبوب بوده و جایگاه خود را نزد مخاطبان حفظ کرده است.
بابا لنگ دراز منبع اقتباس خیلی از نمایش ها و فیلم های سینمایی بوده است که مشهورترین آن انیمه ی استودیو نیپون است که در سال 1990 ساخته شد و به پخش رسید. «جودی ابوت» یکی از شخصیت های اصلی این رمان دختری ست که در پرورشگاه جان گریر زندگی کرده و دستی بر قلم دارد.
یکی از خیرین این پرورشگاه بدون این که خودش را معرفی کند تصمیم می گیرد تا جودی را به دانشگاه فرستاده و به آرزوی او که نویسنده شدن است تحقق بخشد. رمان بابالنگ دراز به قدری موفق بوده که جین وبستر پنج سال بعد از انتشار آن رمانی با نام «دشمن عزیز» به عنوان ادامه رمان بابا لنگ دراز می نویسد.
رمان دشمن عزیز بیشتر به داستان دوست دانشگاهی جودی ابوت، یعنی «سالی مک براید» می پردازد که قرار است به درخواست جودی، پرورشگاه جان گریر را مدیریت کند. این رمان به خوبی مسائل اجتماعی اوایل قرن بیستم، شرایط کار زنان در آن دوران و پیشرفت «سالی» را نمایش می دهد.
یکی از نکاتی که جین وبستر در نگارش آن تبحر داشته، شرح شرایط زنان و پیشرفت آنان بوده است. او تقریبا در تمامی آثارش توانسته به جزئیات بپرازد و نقش زنان در اجتماع را جدی بگیرد. هم چنین رمان های او سبب تغییر مثبت سیستم کاری در پرورشگاه ها نیز شد.
آثار چاپ شده ی جین وبستر عبارتند از: